Telefon

+44 50471091

kontakt@gardsbutikenkulla.se

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 17:00

spons indlæg

Något som är helt fantastiskt att göra en vacker sommardag, det är att lägga sig i en hängmatta för att koppla av. I en sådan kan du på enkelt sätt ladda dina batterier, ta en tupplur, läsa en bok, eller bara vara. Om du vill satsa på att köpa dig en hängmatta eller flera, köp hängmattor online! Det gäller att hitta en hängmatta som passar dig. För att göra det, så finns det en del saker att fundera på inför ditt köp.

En hängmatta är något du inte bara kan ha i trädgården, det finns även de varianter som passar utmärkt att hänga upp inne. Det gör att du kan ligga i den, även om vintern!

När du ska köpa din hängmatta, fundera lite på vad det är för modell som kan passa dig. Vill du ha en enklare variant, som du hänger mellan två träd, eller föredrar du att ha en hängmatta med ställning? Fundera även på var den ska hänga. Om den ska stå på terrassen eller uteplatsen, så kan det vara ett måste att ha den i en ställning. En annan sak att ha i åtanke, det är om det bara är du som ska använda den, eller om ni är flera i familjen som vill kunna ligga i den.

Var vill du ha din hängmatta?

En fördel med hängmattor, det är just att de finns i många varianter, så att det går att ha dem i stort sett var du vill. Det vanligaste är ju att sätta upp den utomhus, i trädgården. Men det går även att ha den på bryggan, uteplatsen och till och med inomhus som sagt. Om du vill ha en som ska sitta mellan två träd, så se till att det finns två passande träd att fästa den i. En hängmatta med ställning eller stativ, den kan stå var du vill, då den inte är beroende av att fästas i annat än sin egen ställning.

Om du vill ha en hängmatta inomhus, så gäller det att ha ett bra ställe att fästa den i. Oftast går det bra att göra det i väggar eller takbjälkar. Även där kan du ha en hängmatta i ställning förstås!

Hitta rätt hängmatta för dig

Det finns som sagt en massa varianter av hängmattor att köpa online idag. En riktigt trevlig hängmatta är den brasilianska. Det är en tyghängmatta som kan komma med eller utan spridare. Du har annars den colombianska hängmattan, som även den är i tyg. Den har oftast en öppen upphängningsögla. En annan variant, det är den amerikanska hängmattan som har vadderat tyg. En ytterligare variant, det är den mexikanska hängmattan som är en hängmatta i nät.

Du som vill ta med dig din hängmatta, eller campa med den, du kan välja att köpa en resehängmatta eller campinghängmatta.

Alla olika varianter av hängmattor finns ofta att hitta i olika färger med samt olika storlekar. Se till att den är tillräckligt stor och lång för dig att få plats i!

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.