Telefon

+44 50471091

kontakt@gardsbutikenkulla.se

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 17:00

Olika sorters lampor kan behöva olika glödlampor i sig. Du använder inte samma glödlampa till en spotlight som du gör till din taklampa, utöver det finns det en hel rad med andra lampor också. Rätt sorts glödlampa hittar du dock till din lampa. Det handlar både om formen på glödlampan, men även att cykeln ska passa in. just gu10 är en sockel man ofta använder sig av till spotlights. Vem vill inte ha snygga spotlights i sitt hem? De ger ett fantastiskt sken och ger en väldigt modern och lyxig känsla ifrån sig. Att ha spotlights funkar dessutom i varenda rum. Du hittar rätt glödlampor enkelt om du bara söker efter dem. De flesta kan man även hitta i olika butiker. Det finns även olika styrkor på lamporna beroende på hur starkt sken du vill ha. Gå ut och kolla på internet vilka olika alternativ det finns, även medhttps://www.lamp24.se/gu10-led-lampor/ finns det en del olika man kan välja bland. 

Dimbara lampor 

För många handlar ljuset om känslan. För känslan ett ljus kan ge är väldigt stort, det kan vara en stor del till att få till just den känslan du vill ha. Har ni planerat en filmkväll, på bordet står det en hel del godsaker att äta av. Man vill kunna se de, men ändå inte ha det helt ljust. Ett mellanting vore helt perfekt. Har du spotlights så kan du skaffa dimbara lampor till de. Du måste såklart välja just de dimbara då. Med de kan du dämpa ned ljuset och ha den perfekta filmkvällen. Lagom mörkt, men inte så mörkt att du råkar ta fel godisbit och stoppa i munnen. För många är det ett enkelt val att skaffa dimbara lampor direkt, då de tillför så mycket. Spotlightsen passar dessutom exakt där du vill ha det. Du kan skapa konst med de i taket, låta de visa vägen eller bara ge ett klart ljus i hemmet under dagen. Det är dessutom ett ljus som är behagligt för ögonen. Så du slipper förhoppningsvis både huvudvärk och ont i ögonen på grund av dåligt ljus.

Handla från soffan

Är du också en av de som verkligen uppskattar att allt vi behöver kan vi idag enkelt köpa hem online. Istället för att springa från affär till affär klickar man bara sig in på hemsidor och gör sina köp. Dessutom är internet fyllt med både information och inspiration, så vare sig du ska köpa glödlampa med annan sockel, eller om du ska köpa en helt ny lampa så kommer du få många bra förslag. Förhoppningsvis hittar du där något som passar dig och din smak. En annan fördel när man handlar online det är att man oftast gör det på öppet köp. Så skulle det inte passa eller inte vara din stil, då kan du helt enkelt lämna tillbaka det. För många är det en stor trygghet. Även fast själva glödlampan ofta inte handlar om stora summor, så är det onödiga kostnader för något man inte behöver.

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.