Telefon

+44 50471091

kontakt@gardsbutikenkulla.se

Öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 17:00

spons indlæg

Om du vill kunna förändra ditt vardagsrum, så kan du göra det med små medel! Bland annat är det rätt smart att satsa på att ha en mängd olika kuddar, samt även plädar och filtar. Därtill kombinerar det med en matta eller flera. När det gäller kuddar, så ju fler desto bättre. Dessutom så är det ju oändliga kombinationsmöjligheter med kuddar. Du som vill hitta snygga kuddar, du kan göra det på tinekhome.se. Där finns bland annat Tine K Home kuddar, samt en mängd andra snygga inredningsdetaljer.

Använd dig av olika kuddar i din inredning

När du ska inreda med kuddar i ditt vardagsrum så är det rätt bra att köpa hem flera olika. Dels kan du köpa Tine K Home kuddar, som har vackra, mjuka färger och mönster. Du kan även satsa på att ha färggranna kuddar från annat märke att kombinera med. Ett bra tips är att blanda kuddstorlekar i din soffa. Det gör det mycket mer intressant än att ha samma storlek på alla kuddarna.

Ett annat tips är att ha en bra mix av olika strukturer på kuddfodralen. Även det gör inredningen mer intressant. Du kan därmed blanda kuddar och kuddfodral i linne, sammet och andra textilier med tydliga strukturer.

Sedan var det ju detta med färgkombinationer. Här är det också oändliga möjligheter. Du kan välja att ha färger som kontrasterar varandra om du vill, eller så satsar du på färger som går ton i ton. Ett annat sätt att välja färg på kuddarna är att utgå från den övriga inredningen. Ta en av färgerna från en tavla, från en pläd, mattan eller väggfärgen.

För att göra det snyggt med Tine K Home kuddar och andra kuddvarianter, satsa på att ha udda antal i soffan. Det gör det mer levande att ha tre, fem eller sju kuddar. Du kan gruppera dem på olika sätt med.

Är det i en fåtölj du ska ha dina kuddar, så satsa på två kuddar, en mindre och en större, där den mindre då placeras framför den större.

Använd plädar för ett avslappnat intryck i hemmet

Det är inte fel att matcha eller kombinera dina Tine K Home kuddar med plädar och filtar i soffan. Dels är det snyggt, dels är det inte fel att kunna använda den om du är frusen! Vad för pläd eller filt du ska använda dig av, det beror lite på vad det är för årstid. Om vintern är det inte fel att ha en riktigt gosig pläd i mohair, medan det om vår och sommar passar bättre med en linnepläd.

Du kan välja att antingen vika dina filtar och plädar med perfektion i soffan, eller att ”nonchalant slänga” dem i soffan.

Ett smart sätt att tänka när du köper pläd eller filt, det är att satsa på en som har olika färger fram och bak. Det blir som om du får två filtar eller plädar för samma pris. Du kan då vända den efter humör och behag.

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.